Novogodišnji prijem u organizaciji gluvih

Gradska organizacija gluvih i nagluvih Leskovac u prostorijama kluba organizovala je novogodišnji prijem za decu oštećenog sluha, decu gluvih roditelja i decu upošljenika. Na ovom prijemu uručeno je 50 slatkih novogodišnjih paktića, koje je za najmlađe obezbedila kompanija Actavis i poljoprivredno gazdinstvo Stanković Vladimira.     

Na ovom prijemu druželi smo se najmlađim članovima Saveza slepih iz Leskovca sa kojima već godima unazad organizacija gluvih zajednički obeležava doček nove godine.

Decu za ovaj prijem pripremila priredbu na kojoj je svako od njih pokazao svoj talenat: u sviranju, pevanju, plesu, recitovanju i glumi.

Novogodišnje paketiće je deci uručio Deda mraz koji je decu razveselio svojom zanimljivom novogodišnjom pričom i animacijom.

Deda mraz se za ovo angažovanje odrekao svog honorara i od tog novca mališanima je uručio po igračku. 

Pogledajte fotografije sa događaja

Profil Grada Leskovca

U srcu prostrane i plodne Leskovačke kotline nalazi se grad Leskovac prepun najrazličitijih geografskih i turističkih motiva i objekata…

Više...

Akademija 25.09.2014.

25. septembra 2014. Leskovac je bio grad domaćin Centralne akademije povodom Međunarodne nedelje gluvih...


Više...

Najčešći pojmovi na znakovnom jeziku

Naučite najčešće pojmove iz oblasti javnog sektora. Pregledajte video materijale sa edukativnog diska „Javni sektor za sve građane“

Više...

Gradska organizacija gluvih i nagluvih Leskovac