Svečano otvoren IKT klub

U okviru projekta „Digitalna inkluzija osoba sa oštećenim sluhom“ podržanog je od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, otvoren je IKT klub 27. avgusta 2014. godine. U trećem mesecu projekta realizovano je formiranje IKT kluba u prostorijama GOGNL. Za potrebe novog kluba izvršeno je prilagođavanje i opremanje prostorije, kupljeni su računari sa web kamerama i obezbeđen je internet saobraćaj.

Svečanom otvaranju prisustvovali su brojni članovi Gradske organizacije gluvih i nagluvih Leskovac, kao i novinarske ekipe. Lokalne TV i radio stanice odazvale su se pozivu za konferenciju za štampu i javnosti prenele utiske sa otvaranja. Crvenu vrpcu preskli su sekretar Ana Božić i jedan od najmlađih članova udruženja, Filip Asanović koji nije sakrio radost zbog mogućnosti učenja IKT veština.

Internet klub omogući će i neometan pristup sadržajima novog sajta udruženja – www.gognl.org , čija je promocija takođe izvršena na ovom događaju. Članovi GOGNL se nadaju da će ovaj „prozor u svet“ omogućiti veću vidljivost udruženja ka najširoj javnosti.

Pogledajte slike sa Otvaranja IKT kluba

Pogledajte video vesti sa svečanog otvaranja

Profil Grada Leskovca

U srcu prostrane i plodne Leskovačke kotline nalazi se grad Leskovac prepun najrazličitijih geografskih i turističkih motiva i objekata…

Više...

Akademija 25.09.2014.

25. septembra 2014. Leskovac je bio grad domaćin Centralne akademije povodom Međunarodne nedelje gluvih...


Više...

Najčešći pojmovi na znakovnom jeziku

Naučite najčešće pojmove iz oblasti javnog sektora. Pregledajte video materijale sa edukativnog diska „Javni sektor za sve građane“

Više...

Gradska organizacija gluvih i nagluvih Leskovac